Hvis du vælger at tilkøbe din router via Novomatrix, så kan du vælge mellem en af disse to:

Skal du have trådløst fibernet?

Valget af trådløs router, har vi ladet være helt op til kunden, da behovet kan være meget individuelt.

Efter Novomatrix er blevet en del af Wizer er der åbnet op for fri adgang til bestilling igennem Wizers webshop.

 TP-Link Deco M9 Plus er en MESH-router, som er relativt diskret i sit design og tåler at stå fremme.

Den er beregnet til at blive købt i pakker af enten 2 eller 3 enheder, der sammen kan danne et MESH og give større dækning og højere hastigheder i de fjerne hjørner af store lejligheder eller huse.

Optimalt, så trækkes et datakabel imellem de to enheder (eller tre, hvis man har valgt det). Men kan man ikke trække et kabel, så klarer netop denne model af MESH-router sig rigtigt godt, når de skal forbinde sig til hinanden trådløst. Den har nemlig en ekstra 5GHz kanal kun til "backbone" så den stadig kan tilbyde både 2.4GHz og 5GHz til jeres enheder i hjemmet. Hvis de skal kobles sammen trådløst, så prøv at have døråbninger imellem dem i stedet for vægge, så de mere eller mindre kan se hinanden. Det vil give den bedste oplevelse.

Vi anbefaler denne til meget store lejligheder, hvor dataudtaget sidder i den ene ende og det er svært at få signal ned i den anden ende; specielt hvis der er en eller flere betonvægge internt i lejligheden. Huse med stort grundplan eller etageadskiller af beton kan også blive glad for et MESH-system, da det ellers kan være svært at dække alt med kun én router.

  • Indbygget Gigabit switch, 1 x WAN og 1 x LAN (eller 2 x LAN)
  • Dual Band, 2.4 GHz og 5 GHz
  • Nem opsætning via app til smart phone (android eller iOS iphone)
  • Kan stå frit eller ophænges, der er huller til ophæng på væg

Pris:
Se den billigste pris på 2-pack TP-Link Deco M9 Plus på pricerunner hvor du selv kan finde en butik at bestille den fra. OBS: Link er til en pakke med 2 stk. Den findes også i en pakke med 3 stk. for endnu større dækning. Vil du købe hos Novomatrix er prisen inkl. oprettelse af bruger i app og opsætning i øvrigt:

  • Ved 1 stk. er prisen inkl. levering og opsætning kr. 1.350,-
  • Ved 2 stk. er prisen inkl. levering og opsætning kr. 2.250,- inkl. opsætning af trådløst backbone. Hvis der på forhånd er trukket et kabel imellem de to lokationer, så opsættes kablet backbone
  • Ved 3 stk. er prisen inkl. levering og opsætning kr. 3.050,- inkl. opsætning af trådløst backbone. Hvis der på forhånd er trukket et kabel imellem de to lokationer, så opsættes kablet backbone