TV via fibernettet

Mulighederne er mange og du har frihed til selv at vælge

Fibernettet er en installation og forbindelse helt for sig selv og vil derfor som udgangspunkt ikke ændre på din TV-løsning, men giver derimod langt flere muligheder for TV.

Fortsæt med det du har
Er du glad for din TV pakke via dit kabel-tv stik kan du sagtens beholde signalet her og fortsætte med den løsning. Har du en samlet TV-pakke og internet hos samme udbyder, kan du sagtens opsige din internetforbindelse hos udbyder og fortsat have TV-pakken hos dem. Udbyder må ikke kræve at du både har tegnet TV og internetabonnement for at kunne få det ene eller andet.
Dette blev ændret i loven fra januar 2019.

Hvis din TV-boks forsynes med internet, kan denne boks sagtens tilsluttes fibernettet.

Nogle udbydere tilbyder deres TV-tjeneste som app. Har du god teknisk forståelse kan du med stor fordel droppe udgiften til din TV-boks og købe et Chromecast. Din mobil bliver til fjernbetjening og via din udbyders app kan du se programmerne direkte på TV.

Web TV-løsninger
Du kan også byde en helt ny udbyder velkommen. Mange udbydere har i dag en webløsning, hvor man tilslutter en boks til sit TV. Denne kan trådløst tilslutte sig internettet og du kan derfor benytte fibernettet til løsningen.

Vi anbefaler Canal Digital, som har den ultimative løsning til sommerhusejere. Du kan nemlig i samme abonnement, både få en boks der hjemme OG i sommerhuset. Du slipper altså for at betale for to TV-abonnementer. Udover Canal Digital er der også Telia Web-TV, som også har gode løsninger.

Vi anbefaler du tager direkte kontakt til den udbyder du ønsker et TV-tilbud fra.

Streaming
Streaming er helt klart den løsning du skal gå med, hvis du har behov for total valgfrihed. Samtidig er der mange penge at spare!

Med fibernettet kan I roligt streame fra hver jeres mobil, tablet eller TV uden langsomt net og forstyrrelser. Med et Chromecast kan I streame direkte på TV’et fra jeres udvalgte streamingtjenester fx Netflix, TV2 PLAY, Viaplay, Disney+ og meget mere.

Et kæmpe plus er, at du får adgang til deres arkiv, du kan sætte på pause og spole tilbage. Du ser det du vil, når du vil.

Du kan hente DR´s app og se alle licens kanaler gratis og er dit behov ikke større end dette, så kan du altså spare rigtig mange penge.
www.tv-streaming.dk/tv finder du et komplet udvalg af de udbydere der tilbyder TV via streaming.

Hvad er et Chromecast og hvilke fordele er der?

Et Chromecast er et stykke hardware, du kan sætte i TV, så du kan streame film, direkte TV og musik fra din mobil, computer og tablet. Det hele foregår uden kabler og kræver kun at dit Chromecast kobles på samme Wi-Fi, som den enhed der skal streame til fjernsynet.

Et Chromecast kan købes i diverse elektronik butikker og webshops.

Samme metode og beskrivelse er gældende, hvis man har Apple TV.