Novomatrix Bredbånd og TV

Novomatrix er en uafhængig leverandør af netværk og bredbånd til boligforeninger med mere end 15 år på bagen. Vi etablerede vores første bolignetværk i år 2000 med en fælles ADSL. Siden da har vi udviklet vores løsning i takt med, at nye teknologier er kommet til. I dag leverer vi udelukkende internet ud til boligforeninger over optiske fiberforbindelser. Lokalnettene er stadig (oftest) baseret på ethernetkabler.

Vi skiftede navn til Novomatrix oktober, 2005. Dette skete i forbindelse med, at vi ændrede fokus fra kun at bygge netværk til selv at levere internetforbindelser og support til de boligforeninger, som vi etablerede netværk for.

Siden er det gået slag i slag. Vores knudepunkt ligger i Hørsketten sluttet direkte til fiberringene i et af de mest moderne og sikre datacentre i Danmark. Vores support håndterer effektivt henvendelser fra de mange beboere, der er tilsluttet en fiberløsning fra Novomatrix.

Vi ønsker at tilbyde vores kunder den mest optimale løsning, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten eller servicen. Priserne på fiberforbindelser er i dag så lave, at selv mindre boligforeninger kan være med. Vi har en god dialog både med bestyrelser og beboere. Vi er stolte af at kunne sige, at vi endnu aldrig har mistet en kunde - så et eller andet må vi gøre rigtigt :-)

Vælg selv kanalerne i jeres TV pakker

Vælg selv jeres kanaler i jeres TV pakker

Nu kan I også vælge selv på et sløjfeanlæg!

 

Læs mere

Links til TV via nettet

Se alle licenskanalerne på din computer live
www.dr.dk

Se alle kanalerne fra TV2
www.tv2.dk

De mest populære tv-serier fra TV3 og TV3+
www.viaplay.dk

Gratis indhold fra Viasat
www.viafree.dk

Det mest populære fra Kanal 4, Kanal 5 og 6'eren
www.dplay.dk

Lyder det interessant?

Så book os til en kort præsentation ved næste bestyrelsesmøde.

Ring i dag: 70 22 22 00