Hvad er dækket af Novomatrix?

Bredbånd

 

Novomatrix leverer internet på et datanetværk i din boligforening. Internetforbindelsen leveres via  et dataudtag i din lejlighed. Novomatrix sikrer, at der er et perfekt signal på stikket i din lejlighed.

Novomatrix sikrer ikke, at din trådløse router virker, med mindre du har købt din router som tilkøb via din tilmelding.

Du er dog altid velkommen til at ringe til vores support med spørgsmål til din egen router - og vi skal svare efter bedste evne. Du kan kontakte supporten på support@remove-this.novomatrix.dk eller 70 22 22 00 mandag til fredag mellem 9.00 og 16.00 - og det er ganske gratis.

Hvis alt andet glipper, når du skal installere din egen router, kan vore tekniker bookes til et hjemmebesøg, mandag til fredag mellem 9.00 og 16.00. Prisen er kr. 250,- pr. time og der skal bookes min. 1 time. Besøg af vores tekniker aftales med vores support på support@remove-this.novomatrix.dk eller via telefonen på 70 22 22 00.

TV

Novomatrix leverer telefonsupport på TV-løsninger i enkelte foreninger, som har en særskilt aftale herom. Der kan ringes ind for at få information om TV, hjælp til kanalsøgninger mm. Man kan også ringe ind for at fejlmelde signalet for hele foreningen, hvorefter vi vil kontakte et antennefirma til at fejlfinde på det centrale TV-udstyr.

Novomatrix leverer ikke selv hjemmesupport til fejlfinding af TV. Er der brug for en tekniker, så henviser vi til det antenneforma, som har bygget jeres antenneløsning, eller et andet antennefirma.

Vælg selv kanalerne i jeres TV pakker

Vælg selv jeres kanaler i jeres TV pakker

Nu kan I også vælge selv på et sløjfeanlæg!

 

Læs mere

Links til TV via nettet

Se alle licenskanalerne på din computer live
www.dr.dk

Se alle kanalerne fra TV2
www.tv2.dk

De mest populære tv-serier fra TV3 og TV3+
www.viaplay.dk

Gratis indhold fra Viasat
www.viafree.dk

Det mest populære fra Kanal 4, Kanal 5 og 6'eren
www.dplay.dk

Lyder det interessant?

Så book os til en kort præsentation ved næste bestyrelsesmøde.

Ring i dag: 70 22 22 00