Personlig support

Telefonsupport i åbningstid

Du kan altid ringe til os på 70222200 og få hjælp og vejledninger til alt, der har med dit internet at gøre.

Email til support@remove-this.novomatrix.dk

Du er velkommen til at skrive til os på e-mail support@remove-this.novomatrix.dk med dine spørgsmål til dit internet. Vi vil prøve at besvare efter bedste evne. Kan det ikke løses på e-mail, så er der mulighed for at booke et hjemmebesøg.

Hjemmesupport

Du kan booke en hjemmesupporter til at hjælpe med fejlfinding af forbindelse, trådløse router, opsætning af computer mm. Vores timepris er kr. 250,- og der faktureres minimum for én time.

Hvis det viser sig, at en fejl er forårsaget af Novomatrix, så faktureres der ikke for hjemmebesøget.

Lån en router

Hvis du vil teste dit netværk med en anden router, så kan du låne en router i 14 dage hos Novomatrix. Du skal selv hente og aflevere den. Ønsker du at få routeren tilsendt, så kommer der et gebyr på fragt.

Modtager vi ikke routeren tilbage i løbet af 14 dage, så betragtes det som et køb og vi fremsender en faktura.