Personlig support

Telefonsupport i åbningstid

Du kan altid ringe til os på 70222200 og få hjælp, vejledninger og information til alt, der har med dit internet at gøre. Der oprettes som udgangspunkt ikke supportticket ved telefonopkald og historikken fra samtaler gemmes ikke. Ønskes mere end blot information og mundtlig hjælp, så skal der sendes en emails med beskrivelse af problemet, som angivet under "Support via email". Det koster kun almindelig telefontakst at gratis at ringe til os.

Support via email

Du er velkommen til at skrive til os på e-mail support@remove-this.novomatrix.dk for at få hjælp eller fejlmelde dit internet. Når du skriver til denne adresse, så bliver der oprettet en ticket i vores supportsystem. Vi vil prøve at besvare efter bedste evne. Det er gratis at kommunikere på email med os.

Inden du sender en email, så bedes du læse denne side for at se, om du evt. selv kan finde fejlen:
Inden du bestiller support

Hjemmesupport

Kan du ikke få hjælp via telefon eller email, så kan du booke en hjemmesupporter til at hjælpe med fejlfinding af forbindelse, trådløse router, opsætning af computer mm. Vores timepris er kr. 250,- og der faktureres minimum for én time.

Hvis det viser sig, at en fejl er forårsaget af Novomatrix, så faktureres der ikke for hjemmebesøget.

Lån en router

Hvis du vil teste dit netværk med en anden router, så kan du låne en router i 14 dage hos Novomatrix. Du skal selv hente og aflevere den. Ønsker du at få routeren tilsendt, så kommer der et gebyr på fragt.

Modtager vi ikke routeren tilbage i løbet af 14 dage, så betragtes det som et køb og vi fremsender en faktura.