Internet opsætning

Tilslutning af computer til netværket

Hvis du kun skal slutte én computer til, så skal du bruge et netværkskabel mellem din computer og stikket på væggen.

Tilslutning af flere computere, tablets, telefoner mm. til netværket

Hvis du vil tilslutte flere enheder, så skal du bruge en router, typisk en trådløs router. Hvis du vil anvende en alm. switch eller access point, så skal du sætte en router foran disse.

Opsætning af DHCP

Vi tildeler netværksadresser automatisk (via DHCP). Dvs. at din computer vil komme automatisk på nettet, hvis der ikke er ændret på dens indstillinger.der ikke er ændret ikke der er tastet en fast ikke skal have nogen speciel opsætning. Dette er sådan det meste udstyr virker, som standard.