Opsætning af ny mailkonto

Når du skifter fra din tidligere udbyder til Novomatrix, er en af de ting du kan komme ud for at miste din mailkonto. Mange har i forvejen en mailkonto hos for eksempel YouSee, som de ikke alle er klar over at de mister, ved skiftet til os. Vi anbefaler at man opretter en Gmail konto i stedet, som er gratis og som ikke er afhængig af kundernes internetforbindelse. Du mister altså ikke din mailadresse, ved et eventuelt fremtidigt skift af udbyder.

Vi guider dig herunder igennem oprettelsen og opsætningen af en Gmail konto.

Oprettelse af konto

Opret en ny mailadresse ved at følge linket her. Selve oprettelsen af konto er meget ligetil, du skal bare følge alle de trin den guider dig igennem, og give de nødvendige oplysninger. Når du har oprettet en konto, så har du også fået en ny mailadresse.

Hvordan læser man sine mail?

Når du har fået oprettet din nye email, så kan du altid logge ind på gmail.com og læse dine emails. På telefoner og tablets er det letteste at installere app'en "gmail", som viser samme lette adgang til dine emails. Fra PC kan det ofte være en fordel, at anvende en emailklient. Her kan Outlook bruges, hvis man har købt Microsoft Officepakke. Hvis ikke er et gratis alternativt (og nogle vil sige bedre alternatvi) at installerede Thunderbird fra Mozilla og tilføje sin nye Gmail til den.

Lyder det svært, så ring eller skriv til vores support for at få hjælp